Ajankohtaista @PROFUR

ProFur Suomi

Tuore tutkimus paljastaa, että aito turkis alkaa maatua jo 30:ssä päivässä – tekoturkis jättää jälkeensä mikromuovi… https://t.co/H82lMqLYGs

ProFur Suomi

Turkistuottajat eivät ole maataloustukijärjestelmän piirissä. Vihreiden puoluekokouksessa 16.-17.6 esitetty harhaan… https://t.co/FwtvYaX7Pt

ProFur Suomi

Turkistiloilla selvä parannus Eviran tarkastuksissa 2017. https://t.co/IfZfNMWuKl https://t.co/jcau40gKLF

ProFur Suomi

Kasvualustoilla miljardimarkkina Euroopassa - kasvualustoja turkiseläinten lannasta. Kalajoen kaupungin Mirja Musto… https://t.co/IDaspZggwS

ProFur Suomi

Kumpikaan tässä oikeusuutisessa mainituista yrittäjistä ei pidä enää turkistilaa, eikä ole järjestäytynyt tuottaja.… https://t.co/90LXEXJByJ

ProFur Suomi

Tuotantoeläinalojen kansalaisinfo Pikkuparlamentissa, kansanedustaja Anne Kalmari avasi. Hyvinvointi edellä!… https://t.co/eZlW7ZOJe9

ProFur Suomi

Tiedote: Turkiselinkeino kannattaa jatkuvaa ja riittävää veden saantia tuotantoeläimille, https://t.co/XCpjGljGdY… https://t.co/1KGQupxFAu

ProFur Suomi

Muotikuisaaja Pia Dahlman pitää luonnonturkiksia huomattavasti ympäristöystävällisempinä vaihtoehtoina kuin muovipo… https://t.co/ns8Exvljey

ProFur Suomi

Unohdetun turkiksen muodistaminen on ekologinen teko. Tässä muotikuiskaaja Pia Dahlmanin turkin tarina – katso mite… https://t.co/fPXwgK333f

ProFur Suomi

Turkistuottaja Esa Rantakangas pohtii yrittäjän vastuita ja sitä, mitä turkistuotanto on. Lue lisää:… https://t.co/aRG8WFbWqd